Tuesday, September 25, 2012

Jauh di sudut hati...........................

Rien seorang perempuan dan juga ibu. Rien tau jauh di sudut hati seorang permpuan tu mesti nak merasa mempunyai tubuh badan yang kurus, solid dan langsing kan? Tak kisah lah dah kahwin ke anak dara ke anak dah sepuluh ker..

" alah.....dah kawin. tak yah nak kurus-kurus. dah beranak mamanglah macam ni badannya. laki akak tak kisah pun. dia pun buncit jugak"

" kurus-kurus pun tak sedap nak pegang...biarrlah berisi takderlah laki boring....."

" dah kahwin ni malaslah nak jaga badan. tak sempat..."

Itu antara ayat-ayat biasa yang kita dengarkan...

Tapi percaya tak, apa dalam hati perempuan tu tak sama apa yang keluar dari mulut? 
Mereka sebanarnya nak sangat badan macam Kareena Kapoor or Rozyta Che Wan .....

Bila Rien suggest and promote Premium Beautiful pada mereka ada juga yang kata,

" tak mampu lah rien. mahal sangat. banyak sangat komitmen...."

" bukan taknak tapi harga dia tu. lagi pun laki akak tak bagi. dia kata membazir je baju dalam harga ribu-ribu...."

Wahai wanita-wanita kat luar sana...... memang kita dengar suami kita kata tak kisah badan macam mana pun, lemak sana sini pun tak per.

Tapi

Pernah terfikir tak yang orang laki ni mustahil dia tak menjeling kalau tengok wanita yang solid molid lintas depan tepi belakang dorang.? mesti punya..

kita yang wanita ni pun kadang-kadang akan menjeling jugak kan kalau ade lelaki kacak macam Aaron Aziz lalu depan kita kan?

Memang itu sekadar iklan saje kan.. dlm hati tu kalau lah isteri aku macamni....kalaulah laki aku hensem macam ni......????

Betul tak????

Kita boleh create pelbagai alasan untuk mengelak dari terjebak dari membeli Premium Beautiful ni sedangkan hakikatnya kita tau yang bermacam-macam benefit yang kita dapat kalau kita pakai PB dan kita memang nakkkk sangat pakai .

Cuba explain dekat husband  WHY u nak pakai PB ni. Lelaki takkan faham sebab dorang tak pakai. Kalau kita cakap " abang, ayang nak beli korset harga dia $$$$. ayang nak kurus..." confirm confirm dia tak kasilah kan. cuba explain PB 70% untuk kesihatan dan 30% untuk kecantikan. tunjuk sekali testimoni yang u pernah tengok.

 Hanya orang yang pernah pakai PB secara konsisten. berdisiplin dan tekad sahaja tau kelebihan PB ni macam mana.. dan yang paling penting jugak niat kita bila pakai PB, bukan untuk diri sendiri tapi untuk suami kita jugak kan... Mesti suami kita banggakan kalau kenalkan kita kat kawan-kawan dia?

Macam Rien, Rien memang kurus tapi  Rien nak pakai jugak Pb ni sebab nak seimbangkan badan rien, nak firm dan yang penting nak jaga kesihatan... 

Kita hanya invest sekali tapi bertahun-tahun dan bermacam-macam kita dapat dengan Premium Beautiful ni.
Ade LIFETIME WARRANTY & SUPERBRANDS. Sangat berbaloi kalau kita milikinya kan...untuk sekarang dan akan datang. 

Apa kata kita buat suami kita pulak jeling kat kita macam nak makan :)....sebab apa? sebab geram. hahhahaaaa....ok , tak mo lebih-lebih. nanti ke lain pulak.  CONTACT ME
RIANNA ZIN 0123811492
FOR FREE TRIAL & CONSULTATION