Wednesday, December 29, 2010

Aisy tau malu...

8-9 january 2011 , aku , Aisy & hubby gi holiday kat Tiara Beach Resort, PD. This is first time bwk Aisy gi mandi manda di pantai...bila nk ke pantai tu, kn lah cari baju yg sesuai untuk berendam tuk budak tecik Aisy nih. Semalam gi Brands Outlet @ Ikano (tempat fav for shopping bj kids) nk cari swimsuits..untuk Aisy key...not her Mummy..no no no....
Ade 2 3 pilihan yg suai ngn age Aisy.Aku prefer 2 pc..klu 1 pc tu cam x sexy lak kan.. x nmpak lak pewot Aisy yg muncit tu. Try swimsuit yg 2 pc cam pict kat bwh ni. bila pakaikan kat dia, u know what she said "Lu, pak nenen" (Malu nmpk nenen) sambil menutup-nutup badan dia..kitorg gelak jer biler dia ckp camtu..budak tecik umur 1thn lebih dh tau malu bila kita pakaikan baju cmtu kat dia..tp skang ni, org besar selamber jer pakai mcm tu kan..???Agaknyer Aisy geli kot heheh..



gmbr contoh


End up aku pilih this swimsuit utk Aisy..x der lah geli dia nk pakai n x nmpk nenen ....heheheh



gmbr contoh

2 comments:

  1. heheh..kecik2 dah tau malu:)bagus die...

    ReplyDelete
  2. hahaha....comel je. bagus la camtu, pandai malu. hehe

    ReplyDelete