Tuesday, December 20, 2011

Golden Palm Tree Iconic Resort & Spa

Perjalanan ke resort tak ada yang menarik. Hutan, highway, kampung sepanjang jalan. Resort ni on the way nak gi litar sepang. Lokasi resort ni kat Kg Bagan Lalang, Sg Pelek. Ini first time aku datang ke kawasan ni. Dan tak tau plak ada pantai errr ke laut ek kat sini. Bila sampai, dari jauh dah nampak kemewahan dan keindahan resort ni. OMG ok..! Sangat romantik untuk couple2 ( yg dh kawin) nak dating2 kat sini tau... Jom2 tengok gambar....

                                                          http://goldenpalmtree.com/







                                                                  picture creadit to http://www.agoda.com/asia/malaysia/kuala_lumpur/golden_palm_tree_iconic_resort_spa.html












































Posted using BlogPress from my iPhone

2 comments:

  1. nurul, kitorang x gi holiday kat situ. x mampu. nak posing2 bolehlah...

    ReplyDelete